Influencerii sunt morți: de ce este șansa ta de a construi o carieră de milionar din ea
15/03/2023

Influencerii sunt morți: de ce este șansa ta de a construi o carieră de milionar din ea

Oamenii nu mai cred în influenceri; au nevoie de oameni ca tine.

Am văzut deja videoclipuri, imagini și articole ale unor oameni entuziaști * celebri * care despachetează produse, dându-și cu părerea și recomandând practic totul.

 Specialiștii de marketing au cheltuit miliarde de dolari pe marketing de influență pe Instagram, pe Youtube și pe Tiktok. Și unele companii există acum datorită acestui tip de marketing .

Cu toate acestea, chiar dacă este încă principala opțiune pentru companii atunci când vine vorba de publicitate, influencerii, după cum știm, mor, iar aceasta va fi o mare oportunitate pentru oamenii obișnuiți ca noi de a prelua această piață de miliarde de dolari . Să vedem de ce.

De ce mor influencerii

Nu este un secret faptul că majoritatea influencerilor duc o viață plină de minciuni pentru a afisa un stil de viata ireal. Când au început, scopul principal al postarilor a fost să-și facă viața atât de perfectă, încât si alții sa doreasca să-și cumpere produsele pentru a arăta la fel de bine ca ei.

În prezent, influencerii sunt un grup de oameni cărora le simțim viața ca într-o realitate diferită de a noastra, ca o bulă. Și datorită popularității „iubirii de sine” și campaniilor constante de conștientizare din jurul rețelelor, oamenii și-au pierdut interesul pentru aceste tipuri de indivizi până la punctul de a-i considera ridicoli.

În prezent, influencerii sunt aplaudați mai mult pentru că încearcă să se expună ca oameni naturali și simpli  decât pentru că arată o viață plină de lux și minciuni.

Și din acest motiv, încetul cu încetul, ei mor, făcând loc unui nou grup de oameni pentru a profita de această afacere de mai multe milioane de dolari, ceea ce reprezintă o mare oportunitate pentru noi (oamenii obișnuiți) de a crește pe orice platformă de creare de conținut .

De ce aceasta este șansa ta de a crește în orice platformă de creare de conținut

 Nu toată lumea care vorbește despre bani este un consilier financiar, fii atent de la cine primesti sfaturi ”

Oamenii nu mai doresc să primească sfaturi de la persoane precum Jeff Bezos sau Elon Musk. Acum le place să audă despre vecinul lor care tocmai și-a cumpărat o casă și a avut multe probleme cu baia lor sau de la cel mai bun prieten al lui care a pierdut totul pentru o afacere proastă.

Sfaturi reale de la oameni obișnuiți ca ei.

Consider că acesta este momentul perfect pentru a crește pe orice platformă ca o persoană obișnuită, deoarece acesta este ceea ce atrage acum. Oamenii normali dau sfaturi sincere despre ceea ce funcționează cu adevărat pentru ei în orice domeniu și par mai ușor de realizat pentru că au aceleași posibilități ca noi.

Nimeni nu vrea să știe cum a cumpărat un milionar un Lamborghini decât pentru divertisment. Și acum, ceea ce funcționează este educația. Oamenii doresc sfaturi reale de la oameni obișnuiți, deoarece acestea sunt ceea ce pot replica.

De asemenea, multor oameni nu le mai place cum arată influencerii falși (corpuri ireale și exces de operații și photoshop pentru a arăta perfect) pentru că acest lucru îi face să se simtă nesiguri.

De aceea, campaniile body-pozitive au avut atât de mult succes și și-au pierdut din amploare în anumite domenii precum Tiktok, care are un public mai pozitiv care dorește mai mult conținut de la oameni care fac lucruri normale decât influenceri care trăiesc o viață extraordinară. 

Cu cât arăți mai real, cu atât mai mulți oameni se vor raporta la conținutul tău.

Gânduri finale

Influencerii, după cum știm, mor. Oamenii își doresc mai mulți indivizi reali dornici să vorbească despre sfaturi reale și să arate o viață obișnuită la care alții se pot relaționa.

Aceasta este șansa ta de a începe crearea de conținut, deoarece oamenii vor iubi tot ce ai de spus despre viața ta obișnuită, atâta timp cât oferiți valoare și puteți crea rapid un public numeros dacă sunteți suficient de sincer.

Amintiți-vă că aceasta este o industrie de multe milioane de dolari care devine din ce în ce mai scumpă în fiecare zi și va merge cu ceea ce funcționează, așa că nu pierdeți ocazia de a ieși în evidență acum cat mai puteti puteți.

 

 

Comentarii

Recenzii ale clienților

Doriți să vă împărtășiți impresiile?
Vă vom fi recunoscători dacă lăsați o recenzie, aceasta poate fi utilă altor utilizatori ai site-ului nostru
Scrie un comentariu

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Promotii / Stiri / Produse noi
Articole populare