+40-722-15-62-62 Luni-Vineri intre 10-16 +40-722-15-50-50

Edulcobio - Pudra de Indulcitor Natural Organic - Elito Health Science - 440 grame

Edulcobio - pudră de îndulcitor natural organic - Elito Health Science - 440 grame

Descriere :

 • Edulcobio este un îndulcitor 100% fără calorii certificat din agricultura ecologică, poți găti în deplină liniște fără dezavantajele zahărului tradițional.
 • Edulcobio are zero calorii. Acest îndulcitor provine din eritritol, o moleculă prezentă în mod natural în fructe și alimente fermentate. Marele său plus este că acest îndulcitor este 100% natural ca stevia, dar fără un gust puternic. Nu vă va distorsiona pregătirile.

  De ce să alegi Edulcobio?

  Fără efecte secundare: este un îndulcitor natural, îndulcitorii chimici sunt uneori criticați, aici nu există niciun risc,
  Nicio influență asupra zahărului din sânge: acest îndulcitor este potrivit pentru diabetici, deoarece nu afectează nivelul de insulină, indicele său glicemic este zero,
  Favorabil pentru sănătatea dentară: riscul de carii este redus deoarece Edulcobio nu hrănește bacteriile prezente în gură.
  Cum se utilizează Edulcobio?

  Edulcobio este puțin mai puțin dulce decât zahărul clasic, puterea lui de îndulcire este de 80%. Pentru a înlocui 100 g de zahăr clasic, vei avea nevoie de 125 g de Edulcobio.

  Nu ezita să experimentezi pentru a-ți găsi doza ideală de gust de zahăr.

 • Ecoideas – „Idei ecologice” – își merita numele. Fondată în 2002, Ecoillées este o afacere de familie independentă cu aproximativ douăzeci de angajați, care se bazează pe o abordare non-violentă a relației noastre cu lumea pe 3 axe:

  Non-violența față de Pământ, prin apărarea valorilor fundamentale ale agriculturii ecologice în sens larg.
  Non-violența față de oameni, prin angajarea în comerțul echitabil și promovarea muncii micilor producători.
  Non-violența față de animale, prin investiții în căutarea de alternative pe bază de plante.
  Prin diferitele sale mărci - Ethnoscience, Biosagesse, Lumière de Sel, Vegahimsa... - compania a cunoscut, cunoaște și va putea răspunde așteptărilor legitime ale consumatorilor de astăzi și de mâine: ajungerea la esențial, fiind transparentă în sectoarele selectate , transmitand informatiile corecte, fiind exigenta cu privire la calitatea produselor si a materiilor prime, dar si in cea a serviciului catre clientii sai.

Compozitie : 

 • eritrithol bio

Valori nutritionale medii pentru 100 grame :

 • Energie 0/0 kcal/kJ
 • Grasimi 0 g
 • Acizi grași saturați 0 g
 • Carbohidrați 0 g
 • Zaharuri 0 g
 • Proteine ​​0 g
 • Sare 0 g
 • Fibre 0 g

Origine : Franta

Produsul se livreaza in 5-8 zile 

 

 

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

Nobody recommended yet this product
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Violette
04/01/2024
Achizitie Verificata
Foarte bun
Comentarii
Très bon produit. Il sucre très bien et n'a pas de goût autre que celui du sucre - Produs foarte bun. Se indulceste foarte bine si nu are alt gust fata de afara de zahar.
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Violette
Violette
Achizitie Verificata
04/01/2024
Foarte bun
Comentarii
Très bon produit. Il sucre très bien et n'a pas de goût autre que celui du sucre - Produs foarte bun. Se indulceste foarte bine si nu are alt gust fata de afara de zahar.
A fost utilă această recenzie?
0 0
Nathalie
Nathalie
Achizitie Verificata
03/01/2024
Bun
Comentarii
Înlocuiește foarte bine zahărul, eram obișnuit cu zahărul brun bun din trestie :-)
A fost utilă această recenzie?
1 0
Jean Pierre
Jean Pierre
Achizitie Verificata
06/12/2023
Excelent
Comentarii
Produit exercent ne donne pas de mauvais goût, on dirait vraiment du sucre ,je recommande vivement ce produit - produsul excelent nu dă un gust prost, chiar arată ca zahăr, recomand cu căldură acest produs
A fost utilă această recenzie?
0 0
Scrie un comentariu
Întrebări
ORIGINE:
FRANTA
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

139,00 RON /per bucata
Discounturile noastre de cantitate (pret cu taxe ):
Cantitate 12+ 24+
Pret 125,10 RON 111,20 RON
in stoc
Pretul in puncte: 278 point
Puncte premiu: 7 points
+
3 recenzii Scrie un comentariu
BIEN MANGER
Since 2000, BienManger has been researching in each region of France and in each count...
Edulcobio - édulcorant naturel bio en poudre - Elito Health Science - Ecoidees
BRANDEcoidees ORIGINEFRANTA
Brandul zilei
.
De interes