Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Transport GRATUIT daca subtotalul comenzii depaseste 500 ron (fara TVA).

 

+40-72-2155050 Luni-Vineri intre 10-16

Top Ingrediente SRL

Informatii de contact
Adresa de livrare

Top Ingrediente este un magazin online ce comercializeaza produse specifice industriei alimentare la un pret avantajos si cu livrare prompta in toata tara.

Produsele sunt prezentate in cadrul magazinului impreuna cu preturile, stocurile precum si alte detalii utile pentru procesul de vanzare, cum ar fi discount-uri personalizate pe tipuri de client, promotii pe perioade de timp sau anumite produse, puncte de fidelitate, discount-uri în funcție de cantitate sau de modalitatea de plată și pachete de produse .

Clientii au posibilitatea sa isi creeze singuri cont, si vor avea acces la magazinul on line printr-un user si o parola.In acest mod fiecare client va beneficia de acces securizat la informatiile legate de comenzi, solduri sau oferte personalizate, iar oferta prezentata va putea fi ajustata in functie de preferintele utilizatorului care este logat in portal.

Astfel,cumparatorul beneficiază în orice moment de informații legate de comenzi anterioare, prețuri preferențiale, discounturi sau stocuri. Acest tip de comunicare între business-uri  asigura transparența și o viteza  sporită procesului de vânzare-cumparare.

Produsele înscrise în magazin beneficiază de poze, prezentări, specificații detaliate, comentarii,  stocuri și prețuri, deci experiența accesării unui astfel de portal este una plăcută. În cazul în care cumpărătorul nu e lămurit în legatură cu anumite caracteristici ale produsului, magazinul nostru on line are integrat un serviciu de asistenta tehnica,  prin care se pot cere amănunte suplimentare.