+40-722-15-62-62 Luni-Vineri intre 10-16 +40-722-15-50-50

Golden Lion – Dried Bean Thread – Foi De Soia Uscate – 200 Grame

DESCRIERE PRODUS

 • Sticks-uri din foi de soia uscate
 • Ambalaj: pungă de plastic
 • Gramaj: 200 grame
 • Fără adaos de coloranți și conservanți artificiali
 • Acest produs este vegan
 • Acest produs conține soia
 • Termen de valabilitate: 1 an de la data fabricației. A se consuma înainte de data înscrisă pe ambalaj
 • Depozitare: produsul se va depozita în ambalaje ermetic închise, în spații curate, răcoroase, întunecate, ferite de razele soarelui și surse de căldură
 • Țara de origine: China
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut .Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate. Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente

INGREDIENTE

 • Soia 92%
 • Apă
 • Antioxidant E223

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100 GRAME

 • Energie: 1375.6 kJ/ 328.5 kcal
 • Grăsimi: 0.57 grame
 • Acizi grași saturați: 0 grame
 • Carbohidrați: 62.9 grame
 • Zaharuri: 8.6 grame
 • Proteine: 20 grame
 • Sare: 1.3 grame

UTILIZARE PRODUS

 • Foile uscate de soia sunt unul din ingredientele de bază în bucătăria chinezească
 • Foile uscate de soia Golden Lion pot fi folosite la prepararea multor feluri de mâncare, oferindu-le o aromă chinezească autentică
 • Foile uscate de soia Golden Lion pot fi folosite pentru prepararea unui terci delicios. Doar fierbeți niște orez în apă, adăugați foile de soia și gătiți-le până devin moi. Terciul va fi foarte fin ți delicios.
 • Foile uscate de soia Golden Lion pot fi și un bun înlocuitor pentru tăiețeii din grâu. Spălați-le și înmuiați-le până devin moi, iar apoi tăiați-le fâșii.
 • Foile uscate de soia Golden Lion se mai utilizează pentru preparate de tip stir-fry.
 • Spălați-le și înmuiați-le până devin moi, iar apoi tăiați-le fâșii
 • Căliți-le în tigaie alături de legume precum ghimbir sau ceapă verde
 • Separat, prăjiți pește sau carne de vită la foc mic
 • În altă tigaie adăugați ulei. Puneți foile de soia și ghimbirul și puțină apă și gătiți-le până apa se evaporă.
 • Adăugați peștele și gătitți la foc mic până este gata de servire

SATISFACȚIA CLIENTULUI:

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clienților noștri a unei experiențe 100% satisfăcătoare este prioritatea noastră principală. La rubrica “ IMPRESII ȘI COMENTARII” simțiți-vă liberi să ne transmiteți impresiile și experiențele , atât pozitive cât și negative, pe care le-ați avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

Nobody recommended yet this product
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Relu
31/07/2023
Achiziție neconfirmată
avantaje foi de soia uscate
Comentarii
Sursă de proteine vegetale: Foițele de soia uscate sunt o sursă excelentă de proteine vegetale, conținând toți aminoacizii esențiali necesari pentru funcționarea normală a organismului.

Conținut scăzut de grăsimi saturate: Foițele de soia uscate au un conținut redus de grăsimi saturate, ceea ce le face o opțiune sănătoasă pentru cei care doresc să reducă aportul de grăsimi nesănătoase.

Bogate în fibre: Foițele de soia uscate conțin fibre alimentare, care contribuie la sănătatea sistemului digestiv, la menținerea nivelului de glucoză din sânge și la controlul apetitului.

Sursă de minerale: Foițele de soia uscate conțin minerale esențiale, cum ar fi fierul, magneziul, calciul și zincul, ...
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Relu
Relu
Achiziție neconfirmată
31/07/2023
avantaje foi de soia uscate
Comentarii
Sursă de proteine vegetale: Foițele de soia uscate sunt o sursă excelentă de proteine vegetale, conținând toți aminoacizii esențiali necesari pentru funcționarea normală a organismului.

Conținut scăzut de grăsimi saturate: Foițele de soia uscate au un conținut redus de grăsimi saturate, ceea ce le face o opțiune sănătoasă pentru cei care doresc să reducă aportul de grăsimi nesănătoase.

Bogate în fibre: Foițele de soia uscate conțin fibre alimentare, care contribuie la sănătatea sistemului digestiv, la menținerea nivelului de glucoză din sânge și la controlul apetitului.

Sursă de minerale: Foițele de soia uscate conțin minerale esențiale, cum ar fi fierul, magneziul, calciul și zincul, ...
A fost utilă această recenzie?
6 4
Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 3379140102163
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

14773_10C3
20,57 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
Pretul in puncte: 42 point
Puncte premiu: 1 point
Adăugați la lista de preferințe Comparati
1 recenzie Scrie un comentariu
Soia este unul din ingredientele de bază în bucătăria chinezească. Foile uscate de soia Golden Lion pot fi folosite la prepararea multor feluri de mâncare, oferindu-le o aromă chinezească autentică.
GTINEAN 3379140102163
Bannerul Tau Aici
Promotii
Produse stoc limitat