+40-722-15-62-62 Luni-Vineri intre 10-16 +40-722-15-50-50

Bucati de Cacao Raw Bio - Rrraw - 250 grame

Bucati de Cacao Raw Bio - Rrraw - 250 grame

Rrraw este singurul producător care transformă complet „la rece” boabele de cacao în ciocolată crudă. Ei combină această ciocolată cu amestecuri unice de pentru a oferi arome surprinzătoare.

Descriere :

 • Bucati de boabe de cacao pentru utilizare ușoară la gătit și coacere.
 • Cacao este o sursă incredibilă de beneficii pentru sănătate. Incașii au numit-o „băutura zeilor”. Aceasta ar fi dat și denumirea științifică a arborelui de cacao Theobroma Cacao: theo (zeu în greacă) și broma (băutură).

  Cacaoa cruda se obține prin prelucrarea boabelor de cacao care nu au fost prăjite, ci pur și simplu fermentate cu pulpa lor la temperatura camerei, apoi spălate și uscate la soare.

  Aici vă invităm să descoperiți pepitele de cacao crude. După fermentare și uscare, boabele sunt decojite pentru a păstra doar pepitele.

  În această formă, vei putea folosi cacao crudă, atât la copt, cât și la gătit.
  Pentru a include în muesli, batoane energetice de casă, pe o salată de fructe și în prăjiturile sau tartele tale. Luați în considerare, de asemenea, să îl adăugați la rețetele dvs. savuroase, pentru a adăuga puțină crocantă și dulceață.

Compozitie : 

 • Bucati de cacao crud*, curmale*, alune*, ulei de rapiță*, ulei de alune*, vanilie*, pudră de cacao crudă*, sare de mare (*Din agricultura ecologică) Fără gluten. Poate contine urme de susan si nuci.

Origine : Franta 

Produsul se livreaza in 5-8 zile

 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
ORIGINE:
FRANTA
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

122,00 RON /per bucata
in stoc
Pretul in puncte: 244 point
Puncte premiu: 6 points
+
BIEN MANGER
Since 2000, BienManger has been researching in each region of France and in each count...
Pépites de cacao cru bio - Rrraw - Se livreaza din Franta in 5-8 zile

 

BRANDRrraw ORIGINEFRANTA
Brandul zilei
.
De interes