Fulgi Ardei viticultor - Expression Sauvignon-Terre Exotique- 60 grame

Fulgi Ardei viticultor - Expression Sauvignon-Terre Exotique- 60 grame 

La fel ca caracterul versatil al  soiului de struguri, acest ardei este un amestec de toate culorile ardeilor și fructelor de pădure pentru a transcrie notele vegetale și animale ale Sauvignon.

Descriere :

Terre Exotique a ținut să evidențieze unele dintre cele mai emblematice soiuri de struguri ale Franței: Cabernet, Sauvignon, Chenin și Gamay.

Dintr-o analiză precisă și specifică a aromelor principale și varietale ale acestor soiuri de struguri s-a realizat o selecție de diferiți ardei și mai multe fructe de pădure pentru a transcrie cât mai bine paleta aromatică a fiecărui vin.

Este Sauvignon, care este evidențiat în această creație.  Sauvignon este un soi de struguri albi cu adevărat universal , care crește la fel de bine pe solul Noua Zeelandă și în Valea Loarei. Formează vinuri echilibrate și fine care vor dezvolta arome diferite în funcție de terroir-ul pe care sunt cultivate.

Notitele : 

Notele fructate și vegetale sunt cele care domină cu arome de ananas, fructe exotice precum și note de mentă proaspătă și ferigă. Acest vin prezintă note de animal și caracter picant  care amintesc de mentol și cedru.

Pentru a transcrie această paletă aromatică, selecția de ardei și fructe de pădure constă în: 

  • 1 tip de piper alb care scoate in evidenta notele animale si mentolate atat de caracteristice soiului de struguri.
  • 2 tipuri de piper negru, Cubeb și Malabar care au fost selectate pentru a transcrie notele picante foarte proaspete ale Sauvignon. 
  • 1 tip de fructe de pădure și 1 tip de ardei roșu pentru a-și emana caracterul fructat. 

Sfaturi de degustare: 

Puteți gusta acest ardei viticultor ca:

  • insotita de un vin Sauvignon  pentru a va educa nasul la aromele
  • ca un simplu condiment pentru a reda aromele soiului de struguri în preparatele tale. 

Acest soi de struguri fiind renumit pentru adaptarea usoara la toate tipurile de terroir, se va adapta si la multe feluri de mancare.

Vă sfătuim să o gustați cu brânză de capră pentru a-i scoate în evidență latura fructată, cu fructe de mare pentru a adăuga o notă de prospețime, sau cu legume precum anghinarea sau sparanghelul pentru a oferi o notă foarte plăcută de condiment.

 
 

Terre Exotique: condimente și condimente din întreaga lume

Povestea Terre Exotique începe în Camerun, pe o plantație de piper unde  Erwann de Kerros a descoperit grija care trebuie acordată fiecărui bob, importanța gestului dar mai presus de toate excelența a ceea ce avea să devină Piperul său favorit. Pasiunea pentru călătorii este apoi amestecată cu cea a mirodeniilor din alte părți și, odată cu aceasta, dorința de a împărtăși tradiții și arome culinare din întreaga lume.

Și așa s-a născut Terre Exotique. De-a lungul anilor, compania și-a dezvoltat activitatea de importator și zdrobitor de mirodenii,  într-un spirit de încredere și angajament de durată cu producătorii de aici și de pretutindeni, al căror know-how nu este mai mult de dovedit.

Pământ exoticIGP
Compozitie : 
Piper negru de la Malabar, ardei cubeb, ardei roșu de la Kampot, dafin Batak, piper alb de la Penja.
Origine: Asia 
Produsul se livreaza in 5-8 zile
 

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Aurel
23/02/2024
Achizitie Verificata
Foarte multumit
Comentarii
Foarte bun acest amestec!
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Mariana
Mariana
Achizitie Verificata
23/02/2024
Produs de calitate
Comentarii
Bun, se poate folos in multe preparate
A fost utilă această recenzie?
4 0
Aurel
Aurel
Achizitie Verificata
23/02/2024
Foarte multumit
Comentarii
Foarte bun acest amestec!
A fost utilă această recenzie?
9 0
Scrie un comentariu
Întrebări
ORIGINE:
FRANTA
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

91,00 RON /per bucata
in stoc
Pretul in puncte: 182 point
Puncte premiu: 5 points
+
2 recenzii Scrie un comentariu
BIEN MANGER
Since 2000, BienManger has been researching in each region of France and in each count...
Poivre du vigneron - Expression Sauvignon-Terre Exotique se livreaza in 5-8 zile din Franta
BRANDTerre Exotique ORIGINEFRANTA
Brandul zilei
.