+40-722-15-62-62 Luni-Vineri intre 10-16 +40-722-15-50-50
Menu

Forma Silicon 11 Cavitati - Ratuste

 

DESCRIERE PRODUS:

 • Forma de silicon pentru bomboane de ciocolata,pasta de zahar,cuburi de gheata.
 • Material: silicon alimentar de inalta calitate, non- toxic, fara gust si fara miros
 • Caracteristici: forma de silicon este flexibila pentru indepartatea usoara a cuburilor de gheata sau a bomboanelor de ciocolata
 • Model: ratuste
 • Numar cavitati: 11
 • Dimensiune:
 • Lumgime forma silicon: 20 cm
 • Latime forma silicon: 11 cm
 • Dimensiune alveola: aproximativ 3 x 1,5 x 3 cm
 • Curatare: curatarea se face usor, cu detergent si jet de apa
 • Rezistenta termica: forma de silicon este rezistenta termic in intervalul – 18 - + 240 grade Celsius
 • Culoare: culori variate
 • Tara de origine: China
 • Fotografiile de prezentare a produsului sunt cu caracter informativ

 

UTILIZARE PRODUS

 • Forma de silicon 11 cavitati ratuste este versatila, se pot crea atat produse reci cat si calde
 • Ideala pentru realizarea cuburilor de gheata, a bombonelor de ciocolata, a jeleurilor, a deserturilor ce au in compozitie gelatina
 • Cu ajutorul formei de silicon se pot realiza mini figurine din pasta de zahar, cu care puteti decora creativ torturi sau deserturi
 • Forma de silicon ratuste poate fi folosita si pentru produse nealimentare ca: sapunuri, lumanari, decoratiuni din argila sau plastelina modelatoare
 • Este flexibila, cee ace face ca extragerea formelor sa se faca usor, modelul pastrandu-se intact
 • Inveseliti-va bauturile si deserturile cu forma de silicon ratuste si aduceti bucurie si voie buna petrecerilor dumneavoastra!

SATISFACTIA CLIENTULUI:

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri a unei experiente 100% satisfacatoare este prioritatea noastra principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII”  simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele, atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

 

 

 

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu

Fotografiile Clientilor

Comentarii pozitive
Foarte multumita,recomand
28/12/2021
Achizitie Verificata
Recomand
Avantaje
Se lucreaza foarte usor, material gros,rezistent
Comentarii
Au iesit niste ratuste foarte dragute, seamana foarte bine cu cele de jucarie.Am folosit banutii galbeni premium cumparati tot de aici (de lamaie)
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Foarte multumita,recomand
Foarte multumita,recomand
Achizitie Verificata
28/12/2021
Recomand
Avantaje
Se lucreaza foarte usor, material gros,rezistent
Comentarii
Au iesit niste ratuste foarte dragute, seamana foarte bine cu cele de jucarie.Am folosit banutii galbeni premium cumparati tot de aici (de lamaie)
A fost utilă această recenzie?
7 5
Scrie un comentariu
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

13465
9,00 RON /per bucata
in stoc
Pretul in puncte: 18 points
+
1 recenzie Scrie un comentariu
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Forma silicon 11 cavitati, model ratuste este ideala pentru realizarea cuburilor de gheata, bomboanelor de ciocolata, mini figurinelor din pasta de zahar.
Produse stoc limitat
Livrare rapida

Oferim livrare prin curier in toate localitatile din tara

Calitate garantata si consultanta

Produsele sunt oferite dupa ce calitatea lor a fost verificata

Returnare gratuita in 14 zile *

Ai 14 zile pentru a verifica produsul