Dulceata de coacaze negre- La Sauvagine -260 grame 

Dulceata de coacaze negre- La Sauvagine -260 grame  

      Savoarea ușor acidulată a coacăzelor negre se dezvăluie într-o rețetă tradițională și gătit artizanal la ceaun pentru          o dulceață cu gust autentic.

Descriere :

Conținut total de zahăr: 55%

Preparat cu 60 g de fructe la 100 g.

La Sauvagine este mult mai mult decât o dulceață, este o poveste adevărată, o călătorie adevărată: 

Şoimirul

Gyrfalconul ticălosului era magnific,

Răpitorul trebuie să fi fost un vânător fantastic.

Însă Domnul regiunii Massegros a pedepsit braconajul cu moartea, le-a interzis chiar sătenilor înfometați să adune coacăzele negre din belșug sub pedeapsa de a li se tăia mâinile.

Bărbatul s-a uitat la coacăzele negre cu fructe atât de parfumate, s-a hotărât să le calce, așa că a redus fructele în pulpă și apoi le-a mâncat.

Gânditor a privit mult timp

„Râul de coacăze negre” curge.

Apoi a decretat:

O vânătoare înaltă cu șoimul lui.

Plăcerea ar fi doar mai intensă!

Domnul l-a pus arestat.

În timpul procesului său s-a apărat astfel:

„Nu am ridicat nimic cu mâinile mele și, în ceea ce privește vânătoarea, întreabă-l pe șoim. »

Domnul l-a eliberat.

La Sauvagine tradite milenara 

La Sauvagine este o companie de gem tradițională artizanală care a câștigat mai multe premii pentru calitatea produselor sale.

Se află în Lozère, mai precis în comuna Saint Georges de Lévéjac care se întinde atât pe Causse de Sauveterre, cât și în cadrul magnific al cheilor Tarn.

Celebrele Strâmtori și Point-Sublime sunt două bijuterii ale orașului.

Saint-Georges este o țară a dolinelor și a dolmenelor. Așezarea de acolo este foarte veche, datând din preistorie, dovadă fiind dolmenele și numeroasele peșteri locuite. La sfârșitul secolului al XIX-lea a fost explorată peștera preistorică „Baumes-Chaudes” din stânca situată sub Point-Sublime. Acolo, dr. Prunières (1829-1893) a găsit aproape 300 de schelete datând din epoca bronzului, inclusiv faimosul „tip Baumes-Chaudes”.

Cătunul Monziols în stil aragonez este o bijuterie arhitecturală din regiune.

Păsări de apăScurt circuit

Compozitie : 
Coacăze negre cu semințe, zahăr.
 
Origine: Lozere, Occitania 
Produsul se livreaza in 5-8 zile
 

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Daniela
10/02/2024
Achizitie Verificata
Produs de calitate
Comentarii
Dulceata foarte buna, exact cea din copilarie la bunica.Recomand. Asa ceva nu gasesti in magazine
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Marlen
Marlen
Achizitie Verificata
11/02/2024
Foarte multumita
Comentarii
Foarte aproape de dulceturile de casa, parfumate fara ca zaharul sa fie prea prezent
A fost utilă această recenzie?
1 2
Daniela
Daniela
Achizitie Verificata
10/02/2024
Produs de calitate
Comentarii
Dulceata foarte buna, exact cea din copilarie la bunica.Recomand. Asa ceva nu gasesti in magazine
A fost utilă această recenzie?
4 4
Scrie un comentariu
Întrebări
ORIGINE:
FRANTA
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

70,00 RON /per bucata
in stoc
Pretul in puncte: 140 point
Puncte premiu: 4 points
+
2 recenzii Scrie un comentariu
BIEN MANGER
Since 2000, BienManger has been researching in each region of France and in each count...
Confiture de Cassis- La Sauvagine se livreaza in 5-8 zile din Franta
BRANDLa Sauvagine ORIGINEFRANTA
Brandul zilei
.