+40-722-15-62-62 Luni-Vineri intre 10-16 +40-722-15-50-50
Menu

Cutit Dezosat cu Lama Semi-Flexibila 14 cm

Cutit Profesional pentru Dezosat cu lama Semi-Flexibila 14 cm

Dimensiuni : Lama 14 cm, Maner 14 cm

Lungime totala 28 cm


  • Lama germană din oțel inoxidabil cu conținut ridicat de carbon - același oțel folosit de multe mărci germane de top
  • Manerul permite o aderență confortabilă, ușor de lucrat
  • Ideal pentru transarea cărnii, prelucrarea vanatului și dezosarea cărnii
  • Construit pentru performanță și durabilitate

Cuțitele de dezosare sunt o alegere excelentă atât pentru bucătarii profesioniști, cât și macelari profesionisti. Popular printre procesatorii industriali de carne, măcelăriile, magazinele alimentare și piețele de carne. Cu o lungime ideala a lamei si datorita flexibilități lamei, puteți executa orice operatie de dezosare a carnii de porc, vita sau pui. 

Cum se alege un cuțit de dezosat ?

Tipul de cuțit de dezosare pe care îl utilizați va depinde în mare măsură de locul de muncă pentru care este necesar și de tipul de carne pe care îl veți manipula. Când alegeți un cuțit de dezosare, veți avea următoarele opțiuni:

  • Cutit cu lama Curbata. Lama curba a unui cuțit de dezosare este excelentă pentru a îndepărta pielea peștilor dintr-o singură taietura, precum și pentru a face sectionari lungi și precise prin carnea ce inconjoara osul. Această formă poate face, de asemenea, unele lucrări delicate, cum ar fi transarea carnii unei prepelițe,  deoarece unghiul curbei permite o manevrabilitate mai eficientă în jurul spațiilor mici.
  • Cutit cu lama Dreapta. Acest cutit este mai ușor de manevrat pentru transarea unor bucăți mari de carne, cum ar fi carnea de vită. Interesant este faptul că multe cuțite tradiționale japoneze de file sunt drepte.  În mâinile unui expert, aceste cuțite sunt ideale pentru tăieri de mare viteză.
  • Cutit cu lama Flexibila. Capacitatea de a se flexa este mai bună pentru lucrări complicate (dezosare), deoarece permite cuțitului să taie pe linga curbura oaselor mai ușor. De asemenea se poate plia pe zona articulatiilor dintre oase fara a se rupe.
  • Cutit cu lama Rigida.  Lamele rigide pot fi folosite pentru tăierea și porționarea bucatilor mari de carne fara os.
  • Cutit cu lama Subţire. Nu toate lamele subțiri sunt neapărat flexibile. Uneori, sunt necesare lame mai subțiri pentru tăierea în jurul oaselor mai mici. Lamele mai subțiri executa taieturi precise , de asemenea, prin carne cu o rezistență mai mică (somon), provocând mai puțin rău cărnii mai delicate.

 

Atentie! 

Cutitele pentru transare sunt extrem de ascutite si pot fi folosite doar de personal calificat (bucatari, macelari, etc).

Recomandam a se utiliza manusa si sort din zale pentru a preveni accidentele.

 

 

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

Nobody recommended yet this product
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Dorel
23/10/2021
Achiziție neconfirmată
isi face treaba
Comentarii
taie bine
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Dorel
Dorel
Achiziție neconfirmată
23/10/2021
isi face treaba
Comentarii
taie bine
A fost utilă această recenzie?
17 15
Scrie un comentariu
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.
15884
24,00 RON /per bucata
in stoc
Pretul in puncte: 48 point
Puncte premiu: 1 point
+
1 recenzie Scrie un comentariu
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Produse stoc limitat
Livrare rapida

Oferim livrare prin curier in toate localitatile din tara

Calitate garantata si consultanta

Produsele sunt oferite dupa ce calitatea lor a fost verificata

Returnare gratuita in 14 zile *

Ai 14 zile pentru a verifica produsul