Ceai Vedda- Scadere & Mentinere Colesterol Si Trigliceride & Detoxifiere- 100% Natural Cutie 20 plicuri - 50 g

Ceai Vedda Colesterol - 20 plicuri - 50 g

INGREDIENTE: Anghinare, ceai verde, papadie, patlagina, mesteacan.

MOD DE PREPARARE: se pun 1-2 plicuri de ceai Colesterol Vedda in 250 ml apa fierbinte si se lasa la infuzat 4-5 minute.

EFECTE BENEFICE: Detoxifiant, Mentine nivelul normal al colesterolului si trigliceridelor.

CEAI COLESTEROL VEDDA 20 plicuri 50g
Ceaiul Colesterol Vedda este un mix de plante care ajuta la mentinerea nivelului normal de colesterol si trigliceride, ajuta la reducerea riscului aparitiei aterosclerozei si a afectiunilor cardiovasculare.
De origine din Etiopia, anghinarea este una dintre cele mai vechi plante medicinale utilizate in istoria umanitatii. Grecii si romanii au utilizat-o secole la rand pentru a trata icterul, dispepsia si afectiunile urinare.
Planta de ceai (Camellia Sinensis) isi are originea in sud-estul Asiei in regiunile nord-estice ale Indiei, Burma de Nord (Myanmar) si provincia Yunnan (China).
Ceaiul a fost folosit pentru prima data in provincia chineza Yunnan, utilizat la bauturi si chiar mancare.

Povestea ceaiului a inceput cu mai bine de 5000 de ani in urma in China, condusa de imparatul Shen Nung.
Ceaiul verde ajuta la mentinerea greutatii corporale, este bogat in antioxidanti si are un efect tonic general asupra organismului.
Ceaiul verde este de 200 de ori mai eficient decat vitamina E din piele. Ceaiul verde are un puternic efect antioxidant si intareste sistemul imunitar, este eficient in combaterea cariilor dentare, inflamatiei gurii si a faringelui si previne osteoporoza.
Mesteacanul este un arbore foios cu scoarta alba care suporta foarte bine regiunile caniculare, el gasindu-se cu usurinta in zona de dealuri joase si campie, in depresiuni adanci si zone montane abrupte.  Frunzele acestuia au numeroase proprietati.  Are urmatoarele actiuni: diuretic, dizolva calculii urinari, hipotermizant, depurativ, hipocolesterolemiant.
Papadia este originara din Europa si Asia, calitatile sale curative sunt cunoscute de mii de ani. Astfel ca in medicina traditionala araba era utilizata pentru tratarea anumitor afectiuni ale ficatului si splinei, iar in cea chineza este folosita si astazi impreuna cu alte plante pentru tratarea hepatitei.
Patlagina este utilizata in medicina traditionala pentru tratarea ranilor pentru ca are efect expectorant, emolient, antiinflamator, antimicrobian, diuretic, astringent si fluidizeaza secretiile bronsice.

Acest produs este un supliment alimentar.

 

ALERGENI:

Produsul poate contine urme de lapte.

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

14977
8,60 RON /per bucata
in stoc
Pretul in puncte: 18 points
+
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...

Ceai Vedda Colesterol - 20 plicuri - 50 g

Produse stoc limitat
Livrare rapida

Oferim livrare prin curier in toate localitatile din tara

Calitate garantata si consultanta

Produsele sunt oferite dupa ce calitatea lor a fost verificata

Returnare gratuita in 14 zile *

Ai 14 zile pentru a verifica produsul