+40-722-15-62-62 Luni-Vineri intre 10-16 +40-722-15-50-50

Ceai de Boboci de Crizanteme 40g

Crizantemele sunt plante cu flori originare din Asia de Est. Aceste flori comestibile sunt adesea folosite ca decor de grădină și de combatere naturală a dăunătorilor, dar au și aplicații culinare. 

Florile de crizantemă galbene sau albe pot fi fierte pentru a face un ceai de plante cu o serie de beneficii pentru sănătate. Puteți face ceai de crizantemă acasă sau îl puteți cumpăra în supermarketuri și magazine naturiste.  

Beneficii pentru sănătate

Vitaminele, mineralele și antioxidanții din ceaiul de crizantemă pot oferi beneficii importante pentru sănătate. De exemplu, potasiul ajută inima, rinichii și alte organe să funcționeze corect. Nivelurile adecvate de potasiu din organism pot reduce riscul de hipertensiune arterială, boli de inimă , accident vascular cerebral , artrită , cancer , tulburări digestive și infertilitate .

Ceaiul de crizantemă este, de asemenea, bogat în fier, care este important pentru creștere și dezvoltare și ajută la transportul oxigenului prin sânge.

În plus, ceaiul de crizantemă poate oferi și alte beneficii pentru sănătate, cum ar fi:

Managementul tensiunii arteriale

În medicina tradițională chineză, ceaiul de crizantemă este considerat a fi un aliment antihipertensiv, ceea ce înseamnă că poate ajuta la scăderea tensiunii arteriale, iar cercetările moderne au susținut aceste afirmații. Un studiu a constatat că crizantema, ca parte a unui regim general de terapie alimentară, este eficientă în reducerea tensiunii arteriale.

Remediu pentru mahmureala

Primul tău impuls atunci când ai mahmureală s-ar putea să nu fie acela de a ajunge la o ceașcă de ceai de crizantemă, dar cercetările sugerează că ar trebui să fie. Unele studii au arătat că consumul de ceai de crizantemă a ajutat la îmbunătățirea metabolismului alcoolului, care este procesul pe care corpul tău îl folosește pentru a descompune alcoolul și a-l elimina din organism, iar ceaiul de crizantemă poate ajuta, de asemenea, la protejarea ficatului de daunele asociate procesării alcoolului. Asta nu înseamnă că crizantema te va ajuta să anulezi complet o noapte de băut intens, dar poate ajuta la atenuarea unora dintre efectele secundare negative.

Ceaiul de crizantemă poate oferi o serie de beneficii pentru sănătate, dar, ca și în cazul oricărui tratament pe bază de plante, ar trebui să îl încorporați încet, astfel încât să puteți vedea cum vă va afecta în mod individual. Unele persoane cu alergii la flori din familia margaretelor pot avea o reacție negativă la consumul de ceai de crizantemă. Începând cu una sau două căni pe săptămână vă va ajuta să determinați cum vă va afecta consumul de ceai de crizantemă. 

Pentru a prepara ceaiul de crizantemă acasă, fierbeți 5-6 grame uncii de flori uscate de crizantemă în 3 căni de apă. Lăsați ceaiul la infuzat timp de trei până la cinci minute și savurați simplu sau cu îndulcitori ușori, cum ar fi puțin zahăr sau miere, după gust.

Declinarea raspunderii medicale pentru ceaiurile noastre

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta. Pentru beneficii maxime pentru sănătate, ceaiurile noastre ar trebui consumate împreună cu o dietă echilibrată și o rutină de exerciții fizice.
Ceaiurile noastre nu sunt destinate să diagnosticheze, să trateze, să vindece sau să prevină vreo boală și nici să înlocuiască orice tratament sau intervenție chirurgicală care ar fi putut fi prescrisă de medicul dumneavoastră. Ar trebui să vă consultați medicul înainte de a vă trata cu ceaiuri, de a le amesteca cu orice medicamente sau de a le lua în loc de medicamentele prescrise.

 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 6973266611904
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

14723
27,72 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
Pretul in puncte: 56 point
Puncte premiu: 1 point
Ceai din Boboci de Crizanteme 40g
GTINEAN 6973266611904
Produse stoc limitat
Livrare rapida

Oferim livrare prin curier in toate localitatile din tara

Calitate garantata si consultanta

Produsele sunt oferite dupa ce calitatea lor a fost verificata

Returnare gratuita in 14 zile *

Ai 14 zile pentru a verifica produsul