+40-722-15-62-62 Luni-Vineri intre 10-16 +40-722-15-50-50

Camera Auto Trafic - Camera Bord - Car Camera - Andowl - Q-R7

DESCRIERE PRODUS

 • Adnowl Q-R7 este o cameră auto compactă și ușor de utilizat, special concepută pentru a înregistra imagini video de înaltă calitate în timpul condusului. Camera se montează pe parbrizul mașinii și utilizează un senzor de imagine de înaltă performanță pentru a capta imagini clare si detaliate.
 • Material: ABS
 • Culoare: negru
 • Dimensiuni: 7,5 x 5,2 x 3,3 cm
 • Greutate: 63 de grame
 • Full HD 1080P (1920 x 1080 pixeli)
 • Night vision HD
 • Inregistrare de urgenta
 • Marca: Andowl
 • Tara de origine: China
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut. Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate. Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente.

 

SPECIFICATII TEHNICE

 • Zoom digital 4x
 • Ecran LCD TFT de 2,7 inchi 16,9
 • Vedere de noapte cu 4 lumini cu infraroșu amplificat
 • Imagine JPG format, pixel de ieșire maxim 1; 5,0 mega pixeli
 • Microfon/difuzor audio încorporat [AAC]
 • Senzor G- pentru a menține jurnalul de date al senzorului în caz de urgență
 • Suport micro SD, până la 32 GB
 • Port USB / HDMI / AV
 • Senzor de detectare a mișcarii încorporat
 • Obturator electronic
 • Baterie polimer Li-ion de 3,7 V 300 mAh

UTILIZARE PRODUS

 • Adnowl Q-R7 este o cameră auto compactă și ușor de utilizat, special concepută pentru a înregistra imagini video de înaltă calitate în timpul condusului.
 • Camera auto se montează pe parbrizul mașinii și utilizează un senzor de imagine de înaltă performanță pentru a capta imagini clare si detaliate.
 • Camera auto dispune de o rezoluție video Full HD 1080p și un unghi larg de vizualizare de 120 de grade, astfel încât să puteți captura toate detaliile din jurul mașinii.
 • Camera auto are, de asemenea, un mod de înregistrare în timp real și un mod de înregistrare la detectarea mișcării, care începe înregistrarea automată atunci când detectează mișcare în cadru.
 • Camera auto este, de asemenea, dotată cu o baterie internă de mare capacitate, astfel încât să puteți înregistra chiar și atunci când mașina este oprită și nu este alimentată de la baterie.
 • Camera auto vine cu un suport reglabil pentru montarea pe parbriz și cu un cablu USB pentru încărcare și transferul datelor către un computer sau alt dispozitiv de stocare.
 • Camera auto vine cu o serie de funcții utile, cum ar fi funcția de înregistrare în buclă (loop recording), care permite înregistrarea continuă a videoclipurilor și suprascrierea automată a celor mai vechi clipuri, pentru a elibera spațiu de stocare pe cardul de memorie.
 • Camera auto are, de asemenea, un mod de înregistrare cu luminiță de fundal (backlight compensation), care asigură o imagine clară și detaliată chiar și în condiții de lumină scăzută sau în condiții de contrast puternic.
 • Camera auto Andowl Q-R7 este o alegere excelentă pentru orice șofer care dorește să înregistreze imagini de înaltă calitate în timpul condusului, pentru a avea o dovadă în cazul unui accident sau pentru a înregistra momentele memorabile de pe drumurile lungi.

SATISFACTIA CLIENTULUI:

Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri  a unei experiente 100% satisfacataore este prioritatea noastra principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII”  simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele , atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

Nobody recommended yet this product
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
dragos
28/07/2023
Achizitie Verificata
functioneaza foarte bine
Comentarii
am cumparat aceasta camera acum o luna si nu am nemultumiri
Sortati dupa:
Cu Fotografie
dragos
dragos
Achizitie Verificata
28/07/2023
functioneaza foarte bine
Comentarii
am cumparat aceasta camera acum o luna si nu am nemultumiri
A fost utilă această recenzie?
72 8
Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 7892019030177
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

16813
131,89 RON /per bucata
in stoc
Pretul in puncte: 264 point
Puncte premiu: 7 points
+
1 recenzie Scrie un comentariu
Adnowl Q-R7 este o cameră auto compactă și ușor de utilizat, special concepută pentru a înregistra imagini video de înaltă calitate în timpul condusului. Camera se montează pe parbrizul mașinii și utilizează un senzor de imagine de înaltă performanță pentru a capta imagini clare si detaliate.
BRANDAndowl GTINEAN 7892019030177