Boabele Timur din Kathmandu din Nepal-Terre Exotique- 500 grame

Boabele Timur din Kathmandu din Nepal-Terre Exotique- 500 grame  

      O boaba rara cu note citrice marcate (lamaie, grapefruit) numita si ardei Timut.

Descriere :
Boabele de Timur sunt un piper  fals extrem de rar. Se găsește în piețele din Kathmandu, este recoltat de fermieri din munții nepalezi.

Boabele de Timur din Pământul Exotic dezvoltă un miros neobișnuit, de lămâie, vegetal și lemnos care te transportă în tărâmuri îndepărtate și misterioase.

Face parte din familia ardeiului Szechuan, unul dintre numeroșii săi veri. Boabele sunt mai mici și mai măcinate, are aceleași proprietăți ușor anestezice, iar notele sale sunt mai exotice.

Boabele de Timur se potrivesc foarte bine cu preparatele dulci sau sărate. Îmbunătățește scoici, pește și crustacee. Se poate infuza și în sucurile de gătit ale păsărilor de curte și cei mai îndrăzneți îl vor combina cu ciocolata.

Știați?

Fondatorul Terre Exotique, Erwann de Kerros, a creat o scară de măsurare a intensității piperului  Terre Exotique (émipte). Oferă o estimare a intensității și mușcăturii ardeiului, pe baza scalei Scoville pentru ardei iute.

  • Impetuos -- 7 -- Aprins
  • Barbotare -- 6 -- Gătit
  • Muşcătură -- 5 -- Focoasă
  • Picant -- 4 -- Emotionant
  • Vioi -- 3 -- Viguros
  • Spumante -- 2 -- Sémillant
  • Dulce -- 1 -- Suave

Acest  piper este în Emipte 2.

Terre Exotique: condimente și condimente din întreaga lume

Povestea Terre Exotique începe în Camerun, pe o plantație de piper unde  Erwann de Kerros a descoperit grija care trebuie acordată fiecărui bob, importanța gestului dar mai presus de toate excelența a ceea ce avea să devină Piperul său favorit. Pasiunea pentru călătorii este apoi amestecată cu cea a mirodeniilor din alte părți și, odată cu aceasta, dorința de a împărtăși tradiții și arome culinare din întreaga lume.

Și așa s-a născut Terre Exotique. De-a lungul anilor, compania și-a dezvoltat activitatea de importator și zdrobitor de mirodenii,  într-un spirit de încredere și angajament de durată cu producătorii de aici și de pretutindeni, al căror know-how nu este mai mult de dovedit.

Pământ exoticIGP
Compozitie : 
Boabe  Timur din Nepal

Valori nutritionale pentru 100 grame produs :

Energie: 304 kcal/ 1272.79 kj     

Grasmi: 3,3 g

Acizi grasi saturati: 0 g

Carbohidrati: 44,5 g

Zaharuri: 0 g

Poteine: 10,9 g

Sare: 0 g

Origine: Asia
Produsul se livreaza in 5-8 zile
 

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Oana L
23/02/2024
Achizitie Verificata
Produs de calitate
Comentarii
Un produs de calitate, cu arome surprinzatoare!
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Oana L
Oana L
Achizitie Verificata
23/02/2024
Produs de calitate
Comentarii
Un produs de calitate, cu arome surprinzatoare!
A fost utilă această recenzie?
4 3
Razvan
Razvan
Achizitie Verificata
10/02/2024
Foarte multumit
Comentarii
Am fost placut impresionat de aceste boabe. Chiar au un gust acrisor, de citrice
A fost utilă această recenzie?
7 4
Scrie un comentariu
Întrebări
ORIGINE:
FRANTA
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

499,50 RON /per bucata
in stoc
Pretul in puncte: 999 point
Puncte premiu: 25 point
+
2 recenzii Scrie un comentariu
BIEN MANGER
Since 2000, BienManger has been researching in each region of France and in each count...
Baies de Timur de Katmandou du Népal-Terre Exotique se livreaza in 5-8 zile din Franta
BRANDTerre Exotique ORIGINEFRANTA
Brandul zilei
.