Boabe de ienupăr-Terre Exotique- 500 grame

Boabe de ienupăr-Terre Exotique- 500 grame 

      Boabe cu un miros rășinos, acidulat și dulce, ideală pentru carne în sos.

 
Descriere :

Boabele de ienupăr sunt destul de cunoscute deoarece au fost folosite la gătit de zeci de ani și au înlocuit piperul. Crește pe ienupăr, un arbore foarte robust, cu ace înțepătoare, ale cărui boabe de culoare purpurie se culeg toamna.

Odată măcinat, parfumul de ienupăr este acidulat, dulce, rășinos, îmbătător și se potrivește de minune cu preparate precum cele pe bază de vânat în sos, varză murată sau marinate. Puteți folosi și boabele întregi de ienupăr, dar mirosul său va fi mai ușor.

O legendă spunea odată că oricine mușcă zilnic o boabă de ienupăr va fi ferit de boală.

Terre Exotique: condimente și condimente din întreaga lume

Povestea Terre Exotique începe în Camerun, pe o plantație de piper unde  Erwann de Kerros a descoperit grija care trebuie acordată fiecărui bob, importanța gestului dar mai presus de toate excelența a ceea ce avea să devină Piperul său favorit. Pasiunea pentru călătorii este apoi amestecată cu cea a mirodeniilor din alte părți și, odată cu aceasta, dorința de a împărtăși tradiții și arome culinare din întreaga lume.

Și așa s-a născut Terre Exotique. De-a lungul anilor, compania și-a dezvoltat activitatea de importator și zdrobitor de mirodenii,  într-un spirit de încredere și angajament de durată cu producătorii de aici și de pretutindeni, al căror know-how nu este mai mult de dovedit.

Pământ exoticIGP
Compozitie : 
Boabe de ienupăr
Origine: Franta 

Valori nutritionale pentru 100 grame produs :

Energie: 359 kcal/ 1503.06 kj     

Grasmi: 14,7 g

Acizi grasi saturati: 0 g

Carbohidrati: 36,2 g

Zaharuri: 0 g

Poteine: 18,4 g

Sare: 0,018 g

Calciu : 1017 g 

Produsul se livreaza in 5-8 zile
 

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Adrian
14/02/2024
Achizitie Verificata
Foarte multumit
Comentarii
Foarte bune aceste boabe de ienupar. Gust puternic
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Adrian
Adrian
Achizitie Verificata
14/02/2024
Foarte multumit
Comentarii
Foarte bune aceste boabe de ienupar. Gust puternic
A fost utilă această recenzie?
4 1
Veronica
Veronica
Achizitie Verificata
04/02/2024
Produs de calitate
Comentarii
Am ramas impresionata de aceaste boabe de ienupar. Au adus un plus fripturilor mele!
A fost utilă această recenzie?
4 1
Scrie un comentariu
Întrebări
ORIGINE:
FRANTA
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

180,00 RON /per bucata
in stoc
Pretul in puncte: 360 point
Puncte premiu: 9 points
+
2 recenzii Scrie un comentariu
BIEN MANGER
Since 2000, BienManger has been researching in each region of France and in each count...
Baies de genièvre-Terre Exotique se livreaza in 5-8 zile din Franta
BRANDTerre Exotique ORIGINEFRANTA
Brandul zilei
.