Boabe Bhutan-Terre Exotique- 30 grame

Boabe Bhutan-Terre Exotique- 30 grame

Boabe de mici dimensiuni care te va captiva cu notele sale de lamaie si care iti va permite sa iti imbunatatesti mancarurile cu noi arome.

Descriere :

Note: 

Cu o complexitate aromatica puternica, aceasta boabe salbatice prezinta note proaspete si acidulate care amintesc de grapefruit roz, bergamota sau chiar iasomie. Dar se caracterizează în special prin notele sale minunate de lămâie, care amintesc de iarbă de lămâie.

Origine: 

Culeasă manual, această boabă crește în liniștea poalelor sălbatice ale munților Himalaya la o altitudine de peste 1200 m. În regiunea Bhutan, o țară mică din Asia de Sud, este recoltat dintr-un arbust sălbatic din genul zanthoxylum armatum.

Utilizare : 

Acest bob mic cu o intensitate mare poate fi folosit în 2 moduri:

  • Zdrobit: pentru a însoți mâncărurile din pește și legume cu prospețime minunată și note fructate plăcute.
  • Infuzat: va oferi preparatelor și deserturilor dumneavoastră o complexitate frumoasă de arome, dezvoltând în același timp accente fructate și florale. 

Vă sfătuim să o însoțiți cu un carpaccio de scoici pentru un starter gustos și rafinat, căruia nu îi lipsește îndrăzneala. 

De asemenea, puteți oferi combinații dulci precum o salată de citrice 

 

Terre Exotique: condimente și condimente din întreaga lume

Povestea Terre Exotique începe în Camerun, pe o plantație de piper unde  Erwann de Kerros a descoperit grija care trebuie acordată fiecărui bob, importanța gestului dar mai presus de toate excelența a ceea ce avea să devină Piperul său favorit. Pasiunea pentru călătorii este apoi amestecată cu cea a mirodeniilor din alte părți și, odată cu aceasta, dorința de a împărtăși tradiții și arome culinare din întreaga lume.

Și așa s-a născut Terre Exotique. De-a lungul anilor, compania și-a dezvoltat activitatea de importator și zdrobitor de mirodenii,  într-un spirit de încredere și angajament de durată cu producătorii de aici și de pretutindeni, al căror know-how nu este mai mult de dovedit.

Pământ exoticIGP
Compozitie : 
Boabe Bhutan
Origine: Asia 
Produsul se livreaza in 5-8 zile
 

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Boris
09/02/2024
Achizitie Verificata
Foarte multumit
Comentarii
Niste boabe foarte aromate care dau un gust placut de citric !
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Lorena
Lorena
Achizitie Verificata
23/02/2024
Produs de calitate
Comentarii
Foarte parfumate si cu un gust fantastic aceste boabe!
A fost utilă această recenzie?
5 0
Boris
Boris
Achizitie Verificata
09/02/2024
Foarte multumit
Comentarii
Niste boabe foarte aromate care dau un gust placut de citric !
A fost utilă această recenzie?
5 1
Scrie un comentariu
Întrebări
ORIGINE:
FRANTA
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

72,50 RON /per bucata
in stoc
Pretul in puncte: 145 point
Puncte premiu: 4 points
+
2 recenzii Scrie un comentariu
BIEN MANGER
Since 2000, BienManger has been researching in each region of France and in each count...
Baie du Bhoutan-Terre Exotique se livreaza in 5-8 zile din Franta
BRANDTerre Exotique ORIGINEFRANTA
Brandul zilei
.