+40-722-15-62-62 Luni-Vineri intre 10-16 +40-722-15-50-50
America de Sud
05/06/2022

Bucătăria sud-americană este o fuziune de caracteristici indiene-asiatice de sud, portugheze, italiene, spaniole, africane, europene și native americane. America de Sud este un tărâm al misterului și intrigilor, cu o cultură care este foarte diferită de restul lumii.

Deși există multe feluri de mâncare delicioase care se găsesc în America de Sud, este greu de spus care țară are cea mai bună mâncare. Fiecare țară are propria sa bucătărie unică, care este influențată de istoria și cultura sa. Cu toate acestea, unele țări se remarcă prin excelența lor culinară.

Bucătăria argentiniană este cunoscută pentru carnea la grătar și tocănițele consistente. Țara găzduiește, de asemenea, unele dintre cele mai bune vinuri din America de Sud.

În Peru, puteți găsi cuy (sau cobai prăjit), care este considerat o delicatesă.

În Argentina, puteți încerca Asado, care este un tip de grătar care este popular în toată țara. De obicei, constă din carne de vită sau de miel care a fost gătită la foc deschis. Asado este adesea servit cu salate și bucăți de pâine.

În Chile, vă puteți bucura de empanadas cu diverse umpluturi, cum ar fi carne, brânză sau legume. Empanadas sunt un tip de patiserie care este făcută cu făină, apă și sare. Aluatul este apoi umplut cu ingrediente sărate sau dulci înainte de a fi copt sau prăjit.

Bucătăria peruană este o fuziune de influențe indigene, spaniole și chineze. Unul dintre cele mai populare feluri de mâncare este ceviche-ul, un preparat făcut cu pește proaspăt care este marinat în suc de lămâie.

Tapasul sunt mâncăruri mici care sunt de obicei servite ca aperitive în bucătăria spaniolă. Cu toate acestea, în America de Sud, tapas-urile sunt adesea servite ca mese principale. Acest lucru se datorează faptului că porțiile sunt mai mari, iar preparatele sunt mai sățioase.

Tapas-ul își are originea în Spania, dar au devenit foarte populare în America de Sud datorită numărului mare de imigranți spanioli care s-au stabilit acolo.

 

 

25/03/2023

Bucataria Sud-Americana

Bucataria Sud-Americana   Bucătăria sud-americană este foarte diversă și influențată de o varietate de culturi și tradiții culinare, care includ influențe europene, indigene și africane. Fiecare țară din regiune are propriile sale specialități culinare, care reflectă ingredientele și aromele locale....

25/03/2023

Brazilia

Brazilia   Brazilia este cea mai mare țară din America Latină și a cincea ca mărime din lume, cu o populație de aproximativ 210 milioane de locuitori. Este cunoscută pentru diversitatea sa culturală, peisajele sale naturale, plajele tropicale și carnavalul său celebru. Una dintre cele mai cunoscute...

Comentarii

Recenzii ale clienților

Doriți să vă împărtășiți impresiile?
Vă vom fi recunoscători dacă lăsați o recenzie, aceasta poate fi utilă altor utilizatori ai site-ului nostru
Scrie un comentariu

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Promotii / Stiri / Produse noi
Articole populare