+40-722-15-62-62 Luni-Vineri intre 10-16 +40-722-15-50-50
Meniu Blog
10 Cele mai bune tendințe în panificație și patiserie de urmarit in 2024
14/09/2023

10 Cele mai bune tendințe în panificație și patiserie de urmatit in 2024

Tendințele în panificație și patiserie se schimbă în mod constant, dar câteva dintre cele mai bune tendințe pe care le-am observat în ultimii ani includ:

  1. Produse sănătoase: Oamenii sunt tot mai preocupați de sănătatea lor, așa că produsele de panificație și patiserie sănătoase au câștigat popularitate. Aceasta include produse fără gluten, cu conținut redus de zahăr, cu făină integrală și alternative la produsele lactate.

  2. Produse tradiționale și artisanale: Consumatorii caută produse autentice și tradiționale, preparate în mod artizanal. Pâinea de calitate, croissant-urile și alte produse de patiserie sunt preferatele, iar producătorii sunt încurajați să folosească ingrediente de înaltă calitate și tehnici tradiționale.

  3. Inovații în gusturi și umpluturi: Cheesecake-urile și tartele cu arome neobișnuite, cum ar fi lavandă, cardamom sau rozmarin, sunt din ce în ce mai populare. Experimentarea cu combinații inedite de arome și texturi este apreciată de clienți.

  4. Produse vegane și vegetariene: Conștientizarea impactului asupra mediului și preocuparea pentru drepturile animalelor au dus la creșterea cererii pentru produse vegane și vegetariene. Patiserii și brutarii sunt încurajați să ofere opțiuni fără ingrediente de origine animală.

  5. Produse personalizate: Oamenii caută produse personalizate și unice pentru ocazii speciale. Torturile personalizate, biscuiții cu mesaje personalizate și alte produse care pot fi adaptate gusturilor și preferințelor individuale sunt în vogă.

  6. Ingrediente locale și sustenabilitate: Utilizarea ingredientelor locale și a metodelor de producție sustenabile este o tendință în creștere. Consumatorii sunt interesați de proveniența ingredientelor și impactul asupra mediului.

  7. Miniaturizarea: Produsele miniaturizate, cum ar fi mini-tarte, eclere mici sau prăjituri în formă de porții individuale, sunt populare pentru evenimente speciale și pentru a satisface pofta de dulce a clienților.

  8. Utilizarea tehnologiei: Multe brutarii și patiserii folosesc tehnologia pentru a-și gestiona afacerea mai eficient și pentru a comunica cu clienții. Comenzile online, aplicațiile mobile și prezența pe rețelele sociale sunt tot mai importante.

  9. Savori internaționale: Produsele de panificație și patiserie cu influențe internaționale, cum ar fi croissant-urile cu umpluturi asiatice sau pâine cu mirodenii orientale, sunt apreciate pentru diversitatea gusturilor pe care o aduc.

  10. Produse de panificație și patiserie sărate: În afară de produsele dulci, consumatorii sunt interesați și de produse sărate, cum ar fi pâinea cu semințe, focaccia, tarte sărate și sandvișurile gourmet.

Acestea sunt doar câteva dintre tendințele în panificație și patiserie care au fost în vogă în ultimii ani. Este important să țineți cont de preferințele clienților și să fiți deschiși la inovație pentru a vă menține competitivi pe piața panificației și patiseriei.

 

14/09/2023

Prajituri cu Ingrediente cu Proveniență Locală

Prajituri cu Ingrediente cu Proveniență Locală Consumatorii au devenit tot mai interesați de proveniența și cumpărarea locală a alimentelor, inclusiv a produselor de panificație și patiserie. Aceasta este o tendință semnificativă și poate aduce numeroase beneficii pentru atât consumatori, cât și producători. Iată câteva aspecte importante legate de...

14/09/2023

Experiențele extraordinare si tendințele actuale în industria patiseriei

Experiențele extraordinare si tendințele actuale în industria patiseriei Experiențele extraordinare sunt o parte importantă a tendințelor actuale în industria patiseriei. Consumatorii caută mai mult decât doar un aliment de bază. Ei doresc să se bucure de momente speciale și să își răsfețe simțurile cu produse de patiserie care oferă o experiență...

Comentarii

Recenzii ale clienților

Doriți să vă împărtășiți impresiile?
Vă vom fi recunoscători dacă lăsați o recenzie, aceasta poate fi utilă altor utilizatori ai site-ului nostru
Scrie un comentariu

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Produse Recomandate
Meniu
Promotii / Stiri / Produse noi
Recomandari
Promo