+40-722-15-62-62 Luni-Vineri intre 10-16 +40-722-15-50-50
Amestecul de condimente mexican
26/02/2023

Amestecul de condimente mexican 

Amestecul de condimente mexican este un amestec de condimente tradiționale, cunoscut pentru aromele sale puternice și picante. Acesta este utilizat în multe feluri de mâncare mexicane, de la tacos și burritos la chili și enchiladas. Iată câteva ingrediente și proporții comune pentru a prepara amestecul de condimente mexican acasă:

Ingrediente:

 • 2 lingurițe de chili pudră
 • 1 linguriță de praf de usturoi
 • 1 linguriță de pudră de ceapă
 • 1/2 linguriță de praf de coriandru
 • 1/2 linguriță de praf de chimen
 • 1/2 linguriță de praf de oregano
 • 1/4 linguriță de piper cayenne

Mod de preparare:

 1. Puneți toate ingredientele într-un bol mic și amestecați bine.
 2. Depozitați amestecul de condimente mexican într-un borcan cu capac etanș, într-un loc răcoros și uscat.
 3. Utilizați amestecul de condimente mexican pentru a condimenta tacos, burritos, chili și alte feluri de mâncare mexicane.

Această rețetă simplă vă va ajuta să preparați propriul amestec de condimente mexican acasă, astfel încât să puteți adăuga gustul autentic al bucătăriei mexicane în propria dvs. bucătărie. Acest amestec de condimente este versatil și poate fi folosit în multe feluri de mâncare, adăugând un gust picant și delicios.

 

Praparate cu Amestecul de condimente mexican 

Amestecul de condimente mexican poate fi utilizat în multe feluri de mâncare mexicane, de la tacos și burritos la chili și enchiladas. Iată câteva preparate cu amestecul de condimente mexican:

 1. Tacos cu amestec de condimente mexican: Acesta este un preparat tradițional mexican, care implică carne de vită sau de pui, legume proaspete și sosuri, precum guacamole sau salsa.

 2. Chili cu amestec de condimente mexican: Chili-ul este un fel de mâncare mexican clasic, care combină fasole, carne și legume, într-un sos bogat și picant.

 3. Enchiladas cu amestec de condimente mexican: Enchiladas sunt preparate cu tortilla, umplute cu carne, brânză și sos, iar apoi acoperite cu mai mult sos și brânză.

 4. Burrito cu amestec de condimente mexican: Burrito este un fel de mâncare mexican, care implică o tortilla mare, umplută cu carne, orez, fasole și legume.

 5. Quesadillas cu amestec de condimente mexican: Quesadillas sunt preparate cu tortilla, umplută cu brânză, carne și legume, apoi prăjită într-o tigaie.

Acestea sunt doar câteva exemple de feluri de mâncare care pot fi condimentate cu amestecul de condimente mexican. Datorită gustului său picant și intens, acest amestec de condimente poate fi utilizat în multe alte feluri de mâncare și poate fi adăugat la sosuri, dips-uri, salate și multe altele. Este un amestec de condimente versatil, care va adăuga o aromă unică oricărui fel de mâncare mexican.

 
 
Comentarii

Recenzii ale clienților

Doriți să vă împărtășiți impresiile?
Vă vom fi recunoscători dacă lăsați o recenzie, aceasta poate fi utilă altor utilizatori ai site-ului nostru
Scrie un comentariu

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Produse Recomandate
Promotii / Stiri / Produse noi
Articole populare