+40-722-15-62-62 Luni-Vineri intre 10-16 +40-722-15-50-50
Meniu Blog
Sfantul Nectarie Taumaturgul, vindecatorul de cancer 9 Noiembrie 2023
23/09/2023

Sfantul Nectarie Taumaturgul, vindecatorul de cancer 9 Noiembrie 2023

Sfântul Nectarie Taumaturgul, cunoscut și sub numele de Sfântul Nectarie de la Eghina, este un sfânt ortodox recunoscut pentru viața sa sfântă și pentru multele vindecări miraculoase pe care se spune că le-a realizat. El este considerat un sfânt foarte iubit și venerat în Biserica Ortodoxă și este adesea invocat pentru ajutor în probleme de sănătate, inclusiv în cazuri de cancer.

Sfântul Nectarie s-a născut în anul 1846 în insula Eghina, Grecia, și a trăit în secolul al XIX-lea și la începutul secolului al XX-lea. El a fost cunoscut pentru viața sa ascetică și rugăciunea sa neîncetată. După o lungă perioadă de studiu și slujire în mănăstiri, el a fost numit episcop de Pentapolis în Egipt. Aici, el a continuat să trăiască o viață de sfințenie și a realizat multe minuni, inclusiv vindecări miraculoase ale unor persoane bolnave.

Mulți credincioși l-au invocat pe Sfântul Nectarie pentru ajutor în cazurile de cancer sau alte boli grave, și au relatat experiențe de vindecare sau alinare a suferinței. El este considerat un ajutător puternic în problemele de sănătate și o sursă de speranță pentru cei care se confruntă cu astfel de afecțiuni.

Sărbătoarea Sfântului Nectarie de la Eghina este celebrată în fiecare an pe 9 noiembrie în calendarul ortodox. În această zi, credincioșii se adună în biserică pentru a-l comemora pe sfânt și pentru a se ruga pentru ajutor și vindecare în problemele lor de sănătate.

Foto

Catedrala Navală Sfântul Nicolae din Kronstadt, Sankt Petersburg, Rusia

 

Comentarii

Recenzii ale clienților

Doriți să vă împărtășiți impresiile?
Vă vom fi recunoscători dacă lăsați o recenzie, aceasta poate fi utilă altor utilizatori ai site-ului nostru
Scrie un comentariu

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Promotii / Stiri / Produse noi
Recomandari
Promo