Biscuiti aperitiv cu Rodez, rosii confiate si oregano-La Sauvagine - 70 gr

Biscuiti aperitiv cu Rodez, rosii confiate si oregano-La Sauvagine - 70 gr 

O combinație gustoasă pentru aperitivele tale

Descriere :
Iată o prăjitură originală! Un aperitiv 100% natural care va stârni pofta tuturor oaspeților tăi... Combinația de brânză Rodez făcută în Aveyron, roșii confiate și oregano este un adevărat răsfăț pentru papilele gustative. De descoperit urgent!
 
La Sauvagine tradite milenara 

La Sauvagine este o companie de gem tradițională artizanală care a câștigat mai multe premii pentru calitatea produselor sale.

Se află în Lozère, mai precis în comuna Saint Georges de Lévéjac care se întinde atât pe Causse de Sauveterre, cât și în cadrul magnific al cheilor Tarn.

Celebrele Strâmtori și Point-Sublime sunt două bijuterii ale orașului.

Saint-Georges este o țară a dolinelor și a dolmenelor. Așezarea de acolo este foarte veche, datând din preistorie, dovadă fiind dolmenele și numeroasele peșteri locuite. La sfârșitul secolului al XIX-lea a fost explorată peștera preistorică „Baumes-Chaudes” din stânca situată sub Point-Sublime. Acolo, dr. Prunières (1829-1893) a găsit aproape 300 de schelete datând din epoca bronzului, inclusiv faimosul „tip Baumes-Chaudes”.

Cătunul Monziols în stil aragonez este o bijuterie arhitecturală din regiune.

Păsări de apăScurt circuit

Compozitie : 
Făină de grâu 51% (Moulin de la Colagne), gluten , brânză Rodez 17%, unt , ouă , lapte , roșii confiate 2%, oregano 1%, piper, sare, acid ascorbic (vitamina C) Fabricat în atelier folosind lapte și nuci

Origine: Lozere, Occitania 

Produsul se livreaza in 5-8 zile

 

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Florin
18/02/2024
Achizitie Verificata
Foarte multumit
Comentarii
Biscuiții aperitiv cu Rodez, roșii confiate și oregano de la La Sauvagine sunt o adevărată explozie de gusturi! Textura crocantă se îmbină perfect cu aroma intensă a roșiilor confiate și prospețimea oregano-ului. O gustare delicioasă pentru a impresiona musafirii la o petrecere. Recomand cu încredere!
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Florin
Florin
Achizitie Verificata
18/02/2024
Foarte multumit
Comentarii
Biscuiții aperitiv cu Rodez, roșii confiate și oregano de la La Sauvagine sunt o adevărată explozie de gusturi! Textura crocantă se îmbină perfect cu aroma intensă a roșiilor confiate și prospețimea oregano-ului. O gustare delicioasă pentru a impresiona musafirii la o petrecere. Recomand cu încredere!
A fost utilă această recenzie?
3 3
Sonia
Sonia
Achizitie Verificata
11/02/2024
Produs premium
Comentarii
Acești biscuiți aperitiv cu Rodez, roșii confiate și oregano sunt pur și simplu divini! Am fost plăcut surprinsa de combinația inedită de ingrediente care conferă acestor biscuiți un gust unic și rafinat. Ambalajul de 70 de grame este perfect pentru a fi luat în călătorii sau pentru a fi savurați în timpul unei pauze de la birou. Nu pot decât să îi recomand cu căldură tuturor iubitorilor de gusturi sofisticate și rafinate!
A fost utilă această recenzie?
4 0
Scrie un comentariu
Întrebări
ORIGINE:
FRANTA
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

50,50 RON /per bucata
in stoc
Pretul in puncte: 101 points
Puncte premiu: 3 points
+
2 recenzii Scrie un comentariu
BIEN MANGER
Since 2000, BienManger has been researching in each region of France and in each count...
Biscuits apéritif au Rodez, tomate confite et origan- La Sauvagine se livreaza in 5-8 zile din Franta
BRANDLa Sauvagine ORIGINEFRANTA
Brandul zilei
.