Transport GRATUIT daca subtotalul comenzii depaseste 500 ron (fara TVA).

 

+40-72-2155050 Luni-Vineri intre 10-16

Bauturi Alcoolice

Bauturile alcoolice tari, moderat sau slab alcoolice sunt un element important al meselor festive, cinelor speciale si al ocaziilor in care aduc ceva in plus momentelor unice din viata fiecaruia.

In categoria bauturilor alcoolice tari cu 25- 70 % alcool, regasim bauturile alcoolice tari naturale produsele tip Cognac, obtinute prin procedeul cu acelasi nume, tuica si rachiurile naturale produse si mult apreciate in tara noastra.

Rachiurile simple, cele aromate si lichiorurile aromatizate cu extracte din diverse fructe si plante, indulcite si colorate, includ o gama larga de sortimente dar cele mai apreciate sunt romul industrial colorat cu caramel si aromatizat cu aroma de rom, rachiul de visine,caise,portocale,ginul si lichiorurile din fructe, ciocolata si cacao.

Vinurile naturale, foarte apreciate ca si vinurile speciale fabricate dupa tehnologia clasica,,champenoise'' sunt bauturile moderat alcoolice cu cea mai mare raspandire si apreciere in intreaga lume.

Dintre bauturile slab alcoolice, berea de diverse tipuri este categoria cu o importanta comerciala deosebita. Slab alcoolizata, bere obisnuita sau cea cu 4,5% alcool, blonda, bruna, berea este categoria comerciala de bauturi cea mai apreciata de consumatori.

Nu exista produse in aceasta sectiune