+40-722-15-62-62 Luni-Vineri intre 10-16 +40-722-15-50-50

Amidon Modificat Din Cartof (Sac 25 kg)

 Amidon modificat din cartof  este un amidon modificat prin tratarea cu anhidra acetica in mediu alcalin , fiind stabilizat prin esterificare. Aceasta acetilare duce la crestera capacitatii de umflare a granulelor de amidon, rezultand un produs mai stabil la temperaturi inalte si ph scazut.

- Aspect si ultilizare : Amidon modificat din cartof este utilizat datorita rolului de agent stabilizator. Ofera produselor stabilitate in procesul de congelare decongelare. Ajuta la mentinerea proprietatilor fizico-chimice ale alimentelor. Are rol de agent de ingrosare : creste vascozitatea produselor ; agent glazurant care creste stabilitatea si transparenta, imbunatatind suprafata lucioasa a produselor congelate. 

- Utilizare : industria carnii, produse congelate, budinci si deserturi, maioneza si dressing, produse coapte, umpluturi

- Ambalare : Amidonul modificat este ambalat in saci dublii de hartie, 25 kg.

- Depozitare : In locuri reci, uscate si ventilate, protejat de lumina directa si de caldura.

- Valabilitate : Depozitat in conditiile mentionate, produsul isi mentine caractristicile pana la 4 ani de la data producerii.

Specificatii produs :

- Amidon modificat din cartof are aspect de pudra alba fara miros si gust particular

- Umiditate : 18- 20 %

- Vascozitate maxima : 1500 - 2500 BE

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 0745760601707
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

10023
427,46 RON
17,10 RON  per 1.00 kg
/ Sac
in stoc
Pretul in puncte: 855 point
Puncte premiu: 21 point
+

Cantitatea minima pentru "Amidon Modificat Din Cartof (Sac 25 kg)" este 1.

Amidon Modificat Din Cartofi, sac 25 kg
GTINEAN 0745760601707
Bannerul Tau Aici
Produse stoc limitat