+40-722-15-62-62 Luni-Vineri intre 10-16 +40-722-15-50-50
Menu

Amidon Modificat Din Cartof (Sac 25 kg)

10023
353,32 RON
14,13 RON  per 1.00 kg
/ Sac
in stoc
Pretul in puncte: 707 points
Puncte premiu: 18 points
+

Cantitatea minima pentru "Amidon Modificat Din Cartof (Sac 25 kg)" este 1.

Amidon Modificat Din Cartofi, sac 25 kg
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...

 Amidon modificat din cartof  este un amidon modificat prin tratarea cu anhidra acetica in mediu alcalin , fiind stabilizat prin esterificare. Aceasta acetilare duce la crestera capacitatii de umflare a granulelor de amidon, rezultand un produs mai stabil la temperaturi inalte si ph scazut.

- Aspect si ultilizare : Amidon modificat din cartof este utilizat datorita rolului de agent stabilizator. Ofera produselor stabilitate in procesul de congelare decongelare. Ajuta la mentinerea proprietatilor fizico-chimice ale alimentelor. Are rol de agent de ingrosare : creste vascozitatea produselor ; agent glazurant care creste stabilitatea si transparenta, imbunatatind suprafata lucioasa a produselor congelate. 

- Utilizare : industria carnii, produse congelate, budinci si deserturi, maioneza si dressing, produse coapte, umpluturi

- Ambalare : Amidonul modificat este ambalat in saci dublii de hartie, 25 kg.

- Depozitare : In locuri reci, uscate si ventilate, protejat de lumina directa si de caldura.

- Valabilitate : Depozitat in conditiile mentionate, produsul isi mentine caractristicile pana la 4 ani de la data producerii.

Specificatii produs :

- Amidon modificat din cartof are aspect de pudra alba fara miros si gust particular

- Umiditate : 18- 20 %

- Vascozitate maxima : 1500 - 2500 BE

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
.
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.
Produse stoc limitat
Livrare rapida

Oferim livrare prin curier in toate localitatile din tara

Calitate garantata si consultanta

Produsele sunt oferite dupa ce calitatea lor a fost verificata

Returnare gratuita in 14 zile *

Ai 14 zile pentru a verifica produsul