Amestec de condimente pentru marinada mexicană- Terre Exotique- 60 gr

Amestec de condimente pentru marinada mexicană- Terre Exotique- 60 gr 

Un amestec care combină căldura ardeiului iute cu prospețimea lămâii!

Descriere:
 

Terre Exotique este inspirată de un condiment esențial mexican cu această marinadă uscată, gata de utilizare. Și o face în cel mai frumos mod, îmbinând condimentele și lămâia așa cum fac mexicanii, pentru arome picante, picante, dar și vii și înțepătoare!

Acesta marinada pe bază de boia de ardei ardei iute și ardei iute Cayenne (celebrul pili-pili) va oferi preparatelor tale o aromă destul de picantă, cu note de fructe, adăugând în același timp o coajă de prospețime foarte plăcută, ușor înțepătoare, datorită lime-ului.

Fierbinte, picant si fructat in acelasi timp, va pune in valoare multe preparate intr-un mod simplu.

Ce este o marinada?

Este pur și simplu o marinadă uscată, care se frecă pe carne înainte de a fi gătită, pentru a-i spori aromele.Cu grătar, un atu al bucătăriei culinare mexicane care a cucerit lumea întreagă, fripturile sunt folosite în mod tradițional în bucătăria sud-americană, atât tradițională, cât și contemporană. !

Acest amestec de condimente poate fi folosit în mai multe moduri:

  • pentru o rețetă de ananas prăjit, legume prăjite, cartofi sau carne marinată cu arome mexicane,
  • pentru prepararea tacos sau fajitas mexicani,
  • pentru a prepara un sos de musetel sau o vinegreta picanta
 

Terre Exotique: condimente  din întreaga lume

Povestea Terre Exotique începe în Camerun, pe o plantație de piper unde  Erwann de Kerros a descoperit grija care trebuie acordată fiecărui bob, importanța gestului dar mai presus de toate excelența a ceea ce avea să devină Piperul său favorit. Pasiunea pentru călătorii este apoi amestecată cu cea a mirodeniilor din alte părți și, odată cu aceasta, dorința de a împărtăși tradiții și arome culinare din întreaga lume.

Și așa s-a născut Terre Exotique. De-a lungul anilor, compania și-a dezvoltat activitatea de importator și zdrobitor de mirodenii,  într-un spirit de încredere și angajament de durată cu producătorii de aici și de pretutindeni, al căror know-how nu este mai mult de dovedit.

Pământ exoticIGP
Compozitie : 
Boia (Slovacia), lime, sare, piper cayenne. Posibile urme de: telina , gluten , susan , mustar , arahide , crustacee , nuci .
Origine: America de sud 
 
Produsul se livreaza in 5-8 zile
 

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Bianca
11/02/2024
Achizitie Verificata
Foarte multumit
Comentarii
O marinada foarte gustoasa. Am facut niste aripioare picante ca o profesionista!
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Bianca
Bianca
Achizitie Verificata
11/02/2024
Foarte multumit
Comentarii
O marinada foarte gustoasa. Am facut niste aripioare picante ca o profesionista!
A fost utilă această recenzie?
4 0
Laurentiu
Laurentiu
Achizitie Verificata
07/02/2024
Produs premium
Comentarii
Condimente gustoase, foarte bune pentru orice tip de carne si chiar si legume !
A fost utilă această recenzie?
4 1
Scrie un comentariu
Întrebări
ORIGINE:
FRANTA
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

69,50 RON /per bucata
in stoc
Pretul in puncte: 139 point
Puncte premiu: 3 points
+
2 recenzii Scrie un comentariu
BIEN MANGER
Since 2000, BienManger has been researching in each region of France and in each count...
Assemblage d'épices pour rub mexicain-Terre Exotique se livreaza in 5-8 zile din Franta
BRANDTerre Exotique ORIGINEFRANTA
Brandul zilei
.