+40-722-15-62-62 Luni-Vineri intre 10-16 +40-722-15-50-50
Menu
14 de Sfaturi de Marketing Afiliat de care Trebuie sa tii cont
04/09/2022

Marketingul afiliat este încă una dintre principalele modalități de a obține venituri pasive. Poate deveni chiar o mare sursă de venit pentru blogul tău. Cheia pentru maximizarea veniturilor din marketingul afiliat depinde de producerea de conținut valoros și de implicarea cu cititorii. Cu toate acestea, afiliații sunt plătiți numai atunci când un cumpărător ajunge să cumpere de pe linkurile dvs. de afiliat. Această postare discută sfaturi de marketing afiliat pentru începătorii care doresc să-și maximizeze câștigurile afiliaților.

Pentru a vă ajuta să obțineți rezultate mai bune, iată câteva sfaturi de marketing afiliat pentru începători. După cum s-a spus, poate fi o sursă excelentă de venit numai atunci când este făcută corect. Trebuie să existe o strategie adecvată de marketing afiliat. Utilizarea acestor sfaturi vă va ajuta să obțineți rezultate semnificative.

1- ALEGEȚI MAI ÎNTÂI O NIȘĂ

 Ideea principală este să fii specific în ceea ce promovezi pe blogul tău sau canalul tau de social media. Motivul este că atunci când începi un blog, îți construiești un public. Alegerea unei nișe vă va ajuta să acoperiți un subiect în detaliu cu o varietate de conținut pentru publicul dvs. Un subiect principal poate fi împărțit în alte subcategorii. De asemenea, oamenii vă vor identifica pe dvs. și blogul dvs. ca sursă principală de conținut. În acest fel, ori de câte ori recomandați ceva pe blogul dvs., cititorii vor răspunde.

Ei vor citi mai multe de la tine despre produsele pe care le promovezi. De aceea este bine sa furnizati informatii despre:

  • Produsele pe care le folosiți
  • Cum vă avantajează utilizarea anumitor produse
  • Care sunt avantajele și dezavantajele utilizării unor astfel de produse
  • Există vreun dezavantaj în utilizarea produsului?
  • Care a fost experiența dumneavoastră personală de utilizare a produsului?
  • Cât de accesibil este?

Dacă doar promovezi tot ceea ce îți iese în cale, atunci faci totul complicat pentru tine și pentru cititori.

Inițial, alegeți categoriile care rezonează cel mai bine cu nișa dvs.

Există site-uri care sunt total dedicate marketingului afiliat.

2- CUNOAȘTE-ȚI PUBLICUL

Unul dintre greșelile comune ale noilor bloggeri este că nu își cunosc cu adevărat publicul . Așadar, cel mai important sfat pentru a face marketing afiliat este să promovezi doar produsele pe care publicul tău este interesat să le cumpere. Aprofundați în cunoașterea nevoilor și dorințelor publicului dvs.

Luați în considerare toate motivele pentru care cineva vă urmărește blogul sau canalele de rețele sociale.

Asigurați-vă că produsele afiliate pe care le promovați le rezolvă problema.

Dacă scrieți despre retete culinare, nu puneți link-uri afiliate pentru materiale de constructii. Cititorii care vin pe blogul tău pentru sfaturi culinare nu sunt interesați de cum se face zidaria.

Concluzia aici este să înțelegeți nevoile publicului dvs.

3- PLANIFICAȚI CĂUTAREA CUVINTELOR CHEIE

O cercetare rapidă a cuvintelor cheie vă poate aduce trafic Google gratuit și vânzări afiliate. Odată ce ați descoperit produse afiliate de promovat pe blogul dvs., efectuați o cercetare de cuvinte cheie. Imaginați-vă dacă unul dintre cuvintele dvs. cheie începe să fie clasat pe Google, atunci puteți obține trafic direct de la Google fără nicio tactică de marketing.

4- PRODUCEȚI CONȚINUT VALOROS

În ceea ce privește experiența mea în blogging, aș pune accent pe crearea de conținut valoros . Crede-mă, devine din ce în ce mai greu să interacționezi cu publicul dacă conținutul este un gunoi. Asigurați-vă că investiți timp și muncă grea în generarea de conținut grozav pentru blogul dvs.

Orice ai scrie, fă-l util, informativ și util pentru cititorii tăi.

Dacă blogul dvs. nu reușește să îndeplinească nevoile publicului, acesta va naviga imediat la blogul altcuiva. Simplu ca buna ziua.

Chiar nu vrei asta, nu?

Creați întotdeauna conținut grozav pentru cititorii dvs. Nu le oferi un motiv să părăsească pagina blogului tău. Conținutul valoros va avea potențialul de a-i obliga pe cititori să rămână pe pagină și să vă citească sfaturile.

5- URMAȚI PRACTICILE SEO

Cercetarea cuvintelor cheie nu este suficientă dacă nu urmezi cu adevărat sfaturile SEO  pe blogul tău. Învață să-ți optimizezi conținutul cu cuvinte cheie. Faceți conținut SEO prietenos. Accentuați mai mult pe crearea de conținut pe care Google îi place să-l arate pe primele pagini.

6- ALEGEȚI CU ÎNȚELEPCIUNE PRODUSELE AFILIATE

Când vine vorba de a discuta despre sfaturi de marketing afiliat pentru începători, este important să vorbim despre produsele afiliate. Atunci când alegeți produse, aveți grijă. Pentru că nu vă puteți risca încrederea publicului de dragul comisionului. Uneori, promovarea produselor irelevante și de proastă calitate vă poate pierde cititorii. Este foarte important să citiți mai multe despre calitatea produsului, durabilitate, tarife, transport etc.

7- PROMOVAȚI NUMAI PRODUSELE PE CARE LE-AȚI FOLOSIT SAU ÎNCERCAT

Acesta trebuie să fie sfatul numărul unu pentru noii agenți de marketing afiliați.

Când începeți, alegeți doar produsele pe care le-ați încercat și pe care le-ați folosit personal. Pe măsură ce utilizați produsul, veți avea mai multă încredere în a-l recomanda altcuiva. De exemplu, dacă ați folosit un condimet la friptura, devine mai ușor să scrieți o recenzie a acelui produs. Sau, dacă ați cumpărat un produs de pe site, acest lucru, vă oferă o înțelegere clară a modului în care a fost experiența dvs. (livrare, modalitate de plate, conditii de retur, asistenta etc)

8- CREAȚI INTERACȚIUNE CU PUBLICUL DVS

Dacă continui să arunci link-uri afiliate pe blogul tău, atunci este posibil să nu funcționeze. Începeți să construiți interacțiune cu cititorii dvs. Vorbește-le pe un ton natural. Conectează-te direct cu ei prin stilul tău de scris. Scrieți conținut care încurajează cititorii să facă un comentariu și să discute. Adăugarea de întrebări crește, de asemenea, implicarea.

Sfat: includeți un „clic pentru acțiune” convingător la sfârșitul postărilor, care ar trebui să invite cititorii să interacționeze.

9- OBȚINEȚI VIZITATORI FIDELI

Șansele de vânzări ale afiliaților cresc atunci când aveti vizitatori fideli pe blogul dvs. Vizitatorul obișnuit, în general, nu cumpără la primul contact cu blogul tau. Facem adesea comparații sau cercetări înainte de a lua o decizie de cumpărare în cunoștință de cauză. Cel mai bun sfat de marketing afiliat este să-ți atragi cat mai multi cititori cu care intri in contact mai des.

Încercați să obțineți vizitatori ce fac mai multe vizite pe blogul dvs. Când oamenii îți vor vizita blogul pe o perioadă repettaă de timp, vor avea mai multă încredere în tine. Posibilitatea mare este ca ei să ajungă să cumpere produse, recomandate de dumneavoastră, cresc la a doua vizită.

10- UTILIZAȚI STRATEGII DE MARKETING DE CONȚINUT

În afară de implementarea SEO, este esențial să urmați tehnicile de marketing de conținut. Trebuie să-ți aduci conținutul în fața publicului potrivit. Dacă publicul tău este cel mai activ pe rețelele sociale, folosește postarile pe Facebook pentru a atrage trafic către site-ul tău. Postarea consecventă pe Facebook vă poate aduce, de asemenea, clienți potențiali.

Multe bloguri și companii folosesc marketingul de conținut pentru a genera trafic către site-urile lor web, ceea ce în cele din urmă dă un impuls vânzărilor lor afiliate. Practic, oferiți publicului dvs. conținut informativ, distractiv și educațional, cu scopul de a obține acțiuni pe care se poate face clic din partea acestora.

11- FII DE ÎNCREDERE

Este clar că trebuie să fii de încredere pentru a deveni un agent de marketing afiliat de succes. Publicul ar trebui să aibă încredere în ceea ce spui. Conținutul, ideile și produsele dvs. ar trebui să fie de înaltă calitate, astfel încât să nu vă întindă reputația blogului.

Unicitatea conținutului blogului tău te va face cu siguranță să ieși în evidență. Astfel, stabilește încredere în blogul tău.

12- CREAȚI CONȚINUT DE ACTUALITATE

Unul dintre cele mai bune sfaturi de marketing afiliat este să scrieți conținut de actualitate . Ar trebui să fie atemporal. În calitate de blogger, aveți diferite tipuri de conținut din care să alegeți.

Dar, conținutul veșnic verde este stilul puternic care are potențialul de a genera trafic pe termen lung. Acest tip de conținut nu va dispărea ușor. Asigurați-vă că produceți cel puțin 4-5 postări de blog care nu se demodeaza si care includ link-uri afiliate.

13- MARKETINGUL AFILIAT NECESITĂ TIMP – AI RĂBDARE

Acesta este cel mai important lucru pe care îl sfătuiesc adesea noii bloggeri. Indiferent dacă doriți să creșteți traficul pe blog sau veniturile pe blog, cheia este să fiți consecvenți. Nu fi nerăbdător, deoarece s-ar putea să devină ușor demotivant. Unii bloggeri câștigă 300 lei în prima lună de marketing afiliat, în timp ce puțini bloggeri pretind că au un câștig de 2000 lei.

Lucrurile funcționează diferit pentru fiecare.

Doar urmați-vă propria cale și rămâneți la obiectivele dvs.

14- EDUCAȚI-VĂ – INVESTEȘTE ÎN ÎNVĂȚAREA DE LA EXPERȚI

Indiferent dacă ești un începător sau un blogger sezonier, există întotdeauna ceva de învățat de la experți. Acei experți fac lucruri pe care noi nu le facem în mod normal. Acestia sunt la curent cu tendințele, evenimentele, summiturile și schimbările care au loc în lumea online.

Economisiți bani pentru a face o investiție în material de studiu de calitate.

Daca vrei sa incerci iti oferim aceasta posibilitate fara nici un cost. Click aici!

Comentarii

Recenzii ale clienților

Doriți să vă împărtășiți impresiile?
Vă vom fi recunoscători dacă lăsați o recenzie, aceasta poate fi utilă altor utilizatori ai site-ului nostru
Scrie un comentariu

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu